Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2009

Τορτελίνι με άσπρη σάλτσα


Υλικά:1 πακέτο τορτετίλινι(με τυρί όχι κρέας), 1 κουτί κρέμα γάλακτος, 4 φέτες ζαμπόν, 200 γρ κεφαλοτύρι τριμμένο, 200γρ φέτα τριμμένη, 200 γρ ημίσκληρο κασέρι τριμμένο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ελαιόλαδο
Οδηγίες:
  1. Βράζουμε και σουρώνουμε τα ζυμαρικά μας. Σε ένα πυρέξ βάζουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και τα τορτελίνι. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος,το ζαμπόν κομμένο σε κομματάκια, φρεσκοτριμμένο πιπέρι,την φέτα το κασέρι και ανακατεύουμε.
  2. Από πάνω πασπαλίζουμε με το κεφαλοτύρι.Ψήνουμε στους 200 μέχρι να ξεροψηθεί το κεφαλοτύρι.Σερβίρουμε ζεστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: