Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2009

Συνταγή της ημέρας:Μοσχαράκι στο πήλινο


Υλικά:1/2 κιλό μοσχάρι, 1 κρεμμύδι, 3 ντομάτες, 200 γρ ημίσκληρο κασέρι, αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες:
  1. Κόβουμε το κρέας σε μερίδες και το βράζουμε για 2 ώρες τουλάχιστον μέχρι να μαλακώσει καλά.
  2. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και προσθέτουμε το βρασμένο κρέας να πάρει χρώμα. Πολτοποιούμε τις ντομάτες στο multi και τις ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με λίγο αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε να πάρει μια βράση.
  3. Αδειάζουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας ή σε μεγάλο πήλινο ή σε ατομικά ή ακόμη και σε πυρέξ. Καλύπτουμε με το τριμμένο κασέρι.Ψήνουμε στους 200 για 20'.

Δεν υπάρχουν σχόλια: