Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2009

Πικάντικο ρυζότο


Υλικά:1κούπα ρύζι basmati, 1κρεμμύδι, αλάτι, χρωματιστό (πράσινο,μαύρο,άσπρο,κόκκινο) φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 3 κουτ.γλυκού κουρκουμάς,ελαιόλαδο
Οδηγίες:
  1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο να κάψει.Προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το αφήνουμε να τσιγαριστεί.Προσθέτουμε το ρύζι και έπειτα 2 κούπες νερό,αλάτι,πιπέρι και τον κουρκουμά.Αφήνουμε να βράσει και ανακατεύουμε που και που να μην κολλήσει.
  2. Μόλις μαλακώσει το ρύζι σκεπάζουμε την κατσαρόλα με μια καθαρή πετσέτα να τραβήξει τους υδρατμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: