Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009

Τηγανίτες


Υλικά:250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 αβγό, 1/2 κούπα γάλα, νερό όσο πάρει, λάδι για τηγάνισμα
Οδηγίες:
  1. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το γάλα, το αυγό και ρίχνουμε σιγά σιγά νερό μέχρι να φτιάξουμε έναν παχύρευστο χυλό.
  2. Βάζουμε μπόλικο λάδι στο τηγάνι να κάψει. Παίρνουμε με μια κουτάλα μερίδες από τον χυλό και τις ρίχνουμε στο τηγάνι μία μία. Τις βγάζουμε μόλις ροδίσουν και από τις δυο πλευρές.

1 σχόλιο:

γαστεροπλήξ είπε...

αν κι έγινα αναγνώστρια από προχθές δε με βγάζει στη λίστα, θα ξαναπεράσω το μπλογκ σου μήπως και ξεμυτίσω