Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2009

Στραπατσάδα


Υλικά:4 αβγά, 3 ντομάτες, 1 κρεμμύδι, 200 γρ φέτα, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες:
  1. Πολτοποιούμε τις ντομάτες και το κρεμμύδι (ξεχωριστά) στο multi. Σε μια κατσορόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και προσθέτουμε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί. Προσθέτουμε τη σάλτσα από τις ντομάτες.
  2. Χτυπάμε τα αβγά με σύρμα και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, την φέτα τριμμένη και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και ξανανακατεύουμε.

2 σχόλια:

Benikos place είπε...

Καλημέρα, Δημητρούλα! Συγχαρητήρια για το μπλογκ. Χαιρετίσματα από το Βερολίνο.

dimitroula είπε...

Καλημέρα από Φλώρινα!Ευχαριστώ πολύ,βάζω τα δυνατά μου για να το κάνω όλο και καλύτερο!