Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2009

Φασολάδα


Υλικά:500 γρ φασόλια, 3 καρότα, 3 κλωναράκια σέλινο, 1 κρεμμύδι, 3 ντομάτες, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο
Οδηγίες:
  1. Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε τα φασόλια σε νερό για να φουσκώσουν.
  2. Γεμίζουμε μια κατσορόλα με νερό και βάζουμε μέσα τα φασόλια, τα καρότα καθαρισμένα και κομμένα, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το σέλινο ψιλοκομμένο, ελαιόλαδο και αφήνουμε να βράσουν.
  3. Πολτοποιούμε τις ντομάτες στο multi και μόλις μαλακώσουν τα φασόλια ρίχνουμε τη σάλτσα μέσα στην κατσαρόλα με αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να πάρει μια βράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: